• Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Lad LOKALmæglerne hjælpe dig med at finde din andelsbolig!

De smukke områder nord for Aarhus er hurtigt voksende og derfor meget efterspurgte både når det kommer til ejerbolig og andelsbolig. Er du på jagt efter den helt rigtige bolig i området, så kontakt os!

Der er mange gode muligheder for at finde en dejlig andelsbolig i de skønne områder nord for Aarhus og så får du hele pakken, både den smukke natur og nærheden til storbyen, så du let kan tage en tur ind og opleve midtbyens mange forretninger og attraktioner.

Den gode handel, når du køber andelsbolig hos LOKALmæglerne

Hos LOKALmæglerne tror vi på den gode handel! Den gode handel sker, når både køber og sælger er tilfredse med handlen. Den gode handel sker gennem åben og ærlig dialog.

  • Vi lytter til, hvad der er vigtig for dig, når du køber eller sælger andelsbolig
  • Vore mæglere er valuarer og derfor netop uddannede til at forstå andelsboliger og regnskaberne
  • Vi videreformidler alle faktuelle oplysninger omkring boligen
  • Vi anbefaler altid køber at få sin egen mæglerrådgiver
  • Vi er uafhængige ejendomsmæglere

LOKALmæglernes vigtigste egenskab – Vi lytter

Den bedste oplevelse med salg og køb af andelsbolig begynder med, at vi lytter til dine ønsker og behov til handlen. Måske er prisen den eneste faktor, som er vigtig for dig, men måske er der andre faktorer, der er vigtige i handlen for dig også. Ønsker du en hurtig handel? Er der en bestemt overtagelsesdato, som er vigtig for dig? Er det afgørende, om du får hvidevarer med i købet? Vi lytter til det hele og vil forsøge at finde en løsning, som alle er tilfredse med.

Åben og ærlig kommunikation sælger

Hos LOKALmæglerne mener vi, at åben og ærlig kommunikation er til gavn for både køber og sælger. Og vi ved, at det virker! Den åbne kommunikation er med til at lette hele forhandlingsprocessen, hvilket i sidste ende giver den bedste handel for både køber og sælger.

Køber bør få sin egen købermægler

Den ejendomsmægler, som har andelsboligen til salg, er sælgers mand. Uanset om det er blandt vores boligliste eller hos en anden ejendomsmægler.  Derfor anbefaler vi altid, at køber får sin egen køberrådgiver i handlen, så køber også har en professionel ejendomsmægler på sin side. Se vore køberes store tilfredshed med vore handler på Boligsiden.dk

Hos LOKALmæglerne tilbyder vi også køberrådgivning, hvis du har fundet din drømmebolig til salg hos en anden mægler. Læs mere om køberrådgivning her.

Vi er frie uafhængige ejendomsmæglere

De fleste mæglerkæder er tæt forbundet med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Derfor er de afhængige og kan ikke tilbyde uafhængig rådgivning. Det kan vi! Vi skal ikke tjene andre interesser end kundens. Derfor er du som kunde sikker på at få en komplet, ærlig og gennemsigtig vejledning, når du handler gennem LOKALmæglerne. Hos LOKALmæglerne er vi uafhængige mæglere både til gavn for sælger og køber.

 

Køb andelsbolig i det smukke område nord for Aarhus

Når du skal finde den helt rigtige andelsbolig, kan du roligt komme til os, for vi ved, hvor du kan få dine boligdrømme opfyldt. Selv om vi bevæger os udenfor midtbyen findes der stadig mange fantastiske andele til salg i både Hornslet, Skødstrup, Mørke og Auning, så du har god mulighed for at finde præcis det, du drømmer om.

Vi har arbejdet i området siden 1995, så vi kender området, og har set den udvikling, der er sket. For det er et område i rivende udvikling, men som stadig har bibeholdt integriteten. Et fantastisk område at bo i og at investere i en andelsbolig.

Kig forbi til en snak

Vi vil altid gerne vide, hvad der rør sig i lokalområdet, så derfor er du velkommen til at kigge forbi, hvad enten du er på udkig efter en ny andelsbolig i Hornslet, Skødstrup eller et af vores andre områder, -eller om du går med tanker om salg.

Ring i dag på telefon 86 99 65 77 og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke