Bestil salgsvurdering

Boligsalg hos LOKALmæglerne

For de fleste familier er beslutningen om salg af ejendom en meget væsentlig privatøkonomisk beslutning og bør derfor ske på det bedst mulige grundlag. LOKALmæglerne har, med base fra kontoret i Hornslet, mange års erfaring med boligmarkedet på hele Djursland, hvilket sikrer dig den bedste og mest grundige vurdering. Faktisk er der mange grunde til at sætte din bolig til salg hos LOKALmæglerne:

 • Den mest grundige ejendomsmægler
 • Stort lokalkendskab og kendskab til prisudvikling
 • Højt informationsniveau og ærlige tilbagemeldinger
 • Solgt eller gratis
 • Intelligent markedsføring af din bolig på sociale medier
 • Professionel fotograf

Sådan sælger vi din bolig

Et boligsalg sker, når en ejendom har fået den rette vurdering fra starten og bliver præsenteret til de rette købere. Det gør LOKALmæglerne bl.a. ved hjælp af intelligent markedsføring, hvor vi markedsfører din bolig via nettet med stor effekt. Vores store lokalkendskab gør, at vi har det bedste grundlag for at lave den mest præcise vurdering af dit hus. 

Intelligent markedsføring

LOKALmæglerne kan markedsføre din ejendom bedre end noget andet mæglerfirma i byen. Når du sætter din bolig til salg gennem LOKALmæglerne bruger vi en unik kombination af markedsføringskanaler til at præsentere din bolig. Kort sagt – din bolig er alle de steder, en køber kan finde på at lede!

Markedsføring på sociale medier

Med intelligent markedsføring på nettet, rammer vi bedst potentielle købere. Sociale medier er de absolut bedste til at ramme potentielle købere helt præcist. Med potentielle købere mener vi dem, som har udvist interesse for lokalområdet eller endnu bedre at ramme folk, som kigger efter ny bolig i lokalområdet. Det gør vi blandt andet med at lave kampagner på sociale medier. Med stor effekt præsenteres din bolig for en matchende køber – det er intelligent markedsføring.

Vi har profiler på både Instagram og Facebook, hvor vi markedsfører vores boliger til salg - både gennem gratis opslag og betalte boosts og annoncer.

Ønsker du et diskret salg? Så tilbyder vi selvfølgelig også skuffesalg.

Traditionelle medier

Selvom sociale medier stadig er det nyeste indenfor markedsføring, så skal man ikke afskrive effekten af traditionelle kanaler. Derfor bruger vi hos LOKALmæglerne selvfølgelig også traditionelle medier. Boligsiden.dk, Boliga.dk samt aviser, til-salg-skilte og byens bedste og mest centrale vinduesudstilling, er stadig vigtige markedsføringskanaler.

Solgt eller gratis

Hos LOKALmæglerne tilbyder vi solgt eller gratis. Det betyder simpelthen, at hvis vi ikke kan sælge din bolig, skal du ikke betale os en krone.
Hvis vi ikke kan sælge din bolig, får du helt gratis:

 • Salgsindsats fra LOKALmæglerne
 • Alt markedsføring
 • Annoncering på sociale medier
 • Fotograf

Derfor kan du være sikker på, at vi gør vores absolut bedste for at sætte den rigtige pris i markedet og sælge din bolig.

Du får alt information omkring dit boligsalg

Hos LOKALmæglerne ønsker vi, at du skal være tryg ved at sælge din bolig. Derfor holder vi dig informeret gennem hele processen. Du kan forvente:

 • At vi ringer efter hver fremvisning
 • At vi ringer efter hvert åbent hus
 • At du får besked, når vi har fulgt op på en potentiel køber, der har set ejendommen

Derudover afholder vi statusmøder hver 6.-8. uge, hvor vi gennemgår:

 • Hvordan er sidste periode gået?
 • Hvilken aktivitet har der været på sagen online? -offline?
 • Hvilken aktivitet har der været på sagen på sociale medier?
 • Hvilke tiltag vil vi lave i den kommende periode?
 • Hvordan er markedssituationen generelt?

Flest solgte boliger i Hornslet i år 2018, 2019 og 2020

LOKALmæglerne er det mæglerfirma i byen, der har solgt flest ejendomme i 2018, 2019 og 2020. Det har vi endda gjort helt uden hjælp fra de store banker. LOKALmæglerne er nemlig frie og uafhængige mæglere. At vi er den mest sælgende mægler skyldes i høj grad vores store lokalkendskab og at vi arbejder seriøst med vores køberkartotek. Faktisk solgte LOKALmæglerne hele 26 % af alle boligerne helt uden annoncering i 2021. For dig som sælger betyder det et hurtigt salg og flere penge på bundlinjen.

 

 

Indhent gerne flere salgsvurderinger

LOKALmæglerne opfordrer sælgere til at indhente flere mæglervurderinger på en ejendom, der skal sælges. Det gør vi fordi, når du har spurgt flere, så ved du, hvorfor du skal vælge LOKALmæglerne.

Bestil gratis salgsvurdering hos LOKALmæglerne her

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke