• Sortér efter:
 • Seneste
 • Pris
 • Areal

Køb ejerlejlighed Nord for Aarhus

Hos LOKALmæglerne Hornslet har vi specialiseret os i området nord for Aarhus. Byerne Skødstrup, Løgten, Hornslet, Mørke og Rønde har massere at tilbyde for familier, par og enlige. Så er du på udkig efter en ejerlejlighed, men gerne vil have smuk natur i nærheden og samtidig være tæt på byen, så er området nord for Aarhus helt perfekt.

LOKALmæglerne er din lokale ejendomsmægler, når du leder efter ejerlejlighed nord for Aarhus. Hos os får du kyndig vejledning, som er baseret på mange års erfaring og et stort lokalkendskab.

Ejerlejligheder – Det perfekte hjem til dig, som ikke er havemenneske

I Aarhus C er ejerlejligheder en utrolig populær boligtype, men selvfølgelig findes der også lækre ejerlejligheder udenfor centrum. Så ønsker du den varme følelse af fællesskab, som du finder i forstaden, men ønsker du samtidig at bo i en ejerlejlighed, så kan vi hjælpe dig.

Ejerlejlighedernes mange fordele

Der er faktisk mange flere fordele ved at bo i en ejerlejlighed:

 • Du ejer din egen bolig
 • Du slipper for at passe en have, hvis du ikke er havemenneske
 • Ejerforeningen påtager sig mange af dine forpligtelser for dig
 • Ejerlejligheder fås i alle størrelser

Ønsker du at eje din egen bolig?

At købe din egen bolig er over tid, en af de bedste investeringer du kan lave. Og det behøver ikke være i en villa. Du kan nemlig vælge at investere i en ejerlejlighed, så dine penge hver måned går til at betale på din egen bolig fremfor din udlejers ejendom. På den måde kan du over tid lave en opsparing og kan få andel i de skattefrie prisstigninger som kan opstå på ejerboliger.

Er du ikke havemenneske?

Det med at have en stor have er en idyllisk tanke. Men for mange er det et stort og ukendt arbejde at passe en have – at slå græs, klippe hæk, passe bede og fjerne ukrudt. Hvis du køber en ejerlejlighed med altan, vil du stadig kunne sætte dig ud og nyde solen, en kop kaffe og evt. de grønne fællesarealer, -mens du slipper for alt besværet.

Er I en familie, et par eller er du bare dig selv?

Uanset om I er en familie, et par eller om du bare er dig selv, så må du ikke afskrive muligheden for at finde en ejerlejlighed. De findes nemlig i alle størrelser. Ejerlejligheder findes på størrelse med en villa, eller som to-værelses. Det kan altså godt betale sig at overveje en ejerlejlighed.

Køb ejerlejlighed hos LOKALmæglerne i Hornslet

Det er en god idé at vælge en ejendomsmægler, som er tæt forbundet med lokalområdet. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Hjortshøj, Hornslet, Skødstrup, Auning, Mørke eller Rønde. Men hvorfor skal du vælge os? Her er tre gode grunde:

 • Vi er uafhængige ejendomsmæglere
 • Vi er specialister i lokalområdet
 • Vi lytter til dine ønsker og behov

Uafhængige ejendomsmæglere

Hvad betyder en uafhængig ejendomsmægler, og hvorfor skal du vide det? Dét er vigtigt for dig, fordi det betyder, at vi altid arbejder for den gode handel med vores kunders bedste for øje. De fleste mæglerkæder er tæt forbundet med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Derfor er de afhængige og kan ikke tilbyde uafhængig rådgivning. Det kan vi! Vi skal ikke tjene andre interesser end kundens. Derfor er du som kunde sikker på at få en komplet, ærlig og gennemsigtig vejledning, når du handler gennem LOKALmæglerne. Hos LOKALmæglerne er vi uafhængige mæglere både til gavn for sælger og køber.

Lokale mæglere med kontor i Hornslet

Når du vælger LOKALmæglerne, får du en mægler, som har et indgående kendskab til lokalområdet. Det vil sige, at du får en ejendomsmægler som:

 • Kender prisudviklingen i området
 • Kender lokalplanerne
 • Har et grundigt kendskab til lokalområderne

Vi lytter til dine behov

Hos LOKALmæglerne går vi altid efter den gode handel. Den gode handel sker, når alle parter er tilfredse med handlen, og det kan vi kun opnå ved at lytte til, hvad der betyder noget for dig i handlen. At skabe fælles fodslag gennem tryghed gennem god dialog betyder, at vi kan skabe den gode handel. Der kan nemlig forhandles om mange andre ting end blot pris, uanset om du køber villa, rækkehus eller ejerlejlighed.

Fandt du ikke din drømmebolig?

Hvis du ikke har kunnet finde den ejerlejlighed, som du gik og drømte om, så er du velkommen til at kontakte os i dag på telefon 86 99 65 77. Måske har vi din drømmebolig i skuffen.

Læs mere om skuffesalg her

Du er også velkommen til at tilmelde dig vores køberkartotek. Når du har tilmeldt dig køberkartoteket får du besked, så snart en bolig, der matcher dine kriterier, kommer på markedet.

Tilmeld dig til vores køberkartotek her

Vi anbefaler: Køber bør få sin egen købermægler

Når du har fundet din drømmebolig, uanset om det er blandt vores boligliste eller hos en anden ejendomsmægler, så bør køber altid få sin egen købermægler. Den ejendomsmægler, som har boligen til salg, er nemlig automatisk rådgiver for sælger. Hos LOKALmæglerne tilbyder vi selvfølgelig også køberrådgivning, som du er velkommen til at benytte dig af, hvis du har fundet en bolig til salg hos en anden mægler. Se vore køberes store tilfredshed med vore handler på Boligsiden.dk

Læs mere om køberrådgivning her

Vil du vide mere, så kontakt os i dag på telefon 86 99 65 77 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en ejerlejlighed nord for Aarhus!

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke