• Sortér efter:
 • Seneste
 • Pris
 • Areal

Køb fritidsgrund nord for Aarhus

Går du med drømme om at bygge dit eget sommerhus? Så er en fritidsgrund måske lige noget for dig. I området mellem Aarhus og Djursland kommer der af og til fritidsgrunde til salg, som står og venter på det rette sommerhus. Ofte sker det, at det eksisterende sommerhus sælges til nedrivning, så et nyt sommerhus kan opføres på opvokset grund. Hos LOKALmæglerne i Hornslet har vi stor viden omkring fritidsgrunde og er specialister i lokalområdet.

Drømmer du om at blive sommerhusejer?

Et sommerhus eller fritidshus er et pragtfuldt sted at tage hen, når hverdagen er presset, og man trænger til et pusterum. For mange er det dog en kæmpe udgift ved siden af deres helårsbolig at have en fritidsbolig. Det behøver dog ikke være så dyrt igen.

Hvis du vælger at købe en sommerhusgrund eller anden fritidsgrund, så har du mulighed for i dit eget tempo at bygge netop det sommerhus eller fritidshus, der er indenfor dit budget.

Hold udgifterne nede med udlejning

Ferie i Danmark er blevet mere og mere populært de seneste år. Både tyskere, nordmænd og danskerne vil gerne opleve landet og det kan vi hos LOKALmæglerne godt forstå! Derfor er det også blevet populært at leje et sommerhus. Hvis du gerne vil spare lidt penge, kan det være en mulighed at leje dit sommerhus ud. Vi har godt kendskab til udlejningsbureauerne og lejemarkedet for sommerhuse.

Husk det byggetekniske, når du køber fritidsgrund

En grund er ikke bare en grund. Der er mange forhold, som du skal undersøge, inden du slår til og køber din nye fritidsgrund:

 • Jordbundsforhold
 • Om grunden er byggemoden
 • Lokalplaner og andre bindende dokumenter bestemmer hvad du byggemæssigt må og ikke må.

Jordbundsforhold

Når du har underskrevet købsaftale hos LOKALmæglerne, får du 3 uger til at undersøge jordbundsforholdene. Det er vigtigt for dig, så du ved hvad du går ind til. Er der fx brug for en stor sandpude, eller er grunden stabil.

Byggemoden fritidsgrund

At en grund er byggemoden betyder, at der er ført kloak, vand, el og evt. varme til grunden, så det nemt kan føres ind i fritidshuset. Inden købet kan vi sammen med en fagmand hjælpe med fx. rådføring og faste udgiftspriser for kloakering, såfremt der ikke er offentlig kloakeret.

Lokalplaner m.m.

Ligesom, hvis du køber en almindelig helårsgrund, kan der være bestemmelser i lokalplanen, servitutter, byggelinjer el.lign. Vi undersøger for dig, om de retningslinjer der er for grunden, stemmer overens med dine ønsker for brug af grunden.

Nord for Aarhus – Et dejligt område for fritidsgrunde

Området nord for Aarhus er et fantastisk område hvor der findes strand, klitter, skov og eng. Det er den helt ideelle natur for fritidsgrunde, hvor man kan komme ud og få et pusterum fra hverdagens travlhed. Du kan desuden også finde små byer med hyggelige havne og andre ting, som er værd at se, hvis man trænger til at se noget, der er anderledes. Området har mange fordele:

 • Smuk natur
 • Tæt på storby
 • Tæt på små hyggelige byer

Køb din fritidsgrund hos LOKALmæglerne

Hos LOKALmæglerne er vi specialister i det lokale, og vi har stor viden omkring lokalområdet. Når du vælger at købe grund eller bolig hos LOKALmæglerne i Hornslet, kan vi tilbyde:

 • Viden om prisudvikling i området
 • Indsigt i lokalplaner
 • Detaljeret viden om lokalområdet

Derudover er vi uafhængige mæglere. Dét er vigtigt for dig, fordi det betyder, at vi altid arbejder for den gode handel med vores kunders bedste for øje. De fleste mæglerkæder er tæt forbundet med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Derfor er de afhængige og kan ikke tilbyde uafhængig rådgivning. Det kan vi! Vi skal ikke tjene andre interesser end kundens. Derfor er du som kunde sikker på at få en komplet, ærlig og gennemsigtig vejledning, når du handler gennem LOKALmæglerne. Hos LOKALmæglerne er vi uafhængige mæglere både til gavn for sælger og køber.

Vi anbefaler altid en købermægler

Det er vigtigt, at du som køber ved, at ejendomsmægleren, som har grunden eller boligen til salg, er sælgers agent i forhandlingen. Derfor anbefaler vi altid, uanset om ejendommen er fundet blandt vores salgslister eller hos en anden ejendomsmægler, at køber får sin egen køberrådgiver med i forløbet til at yde professionel rådgivning. Se vore køberes store tilfredshed med vore handler på Boligsiden.dk

Hos LOKALmæglerne tilbyder vi selvfølgelig også køberrådgivning, hvis I har fundet jeres drømmebolig hos en anden mægler.

Læs mere om køberrådgivning her

Vil du vide mere, så kontakt os i dag på telefon 86 99 65 77 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en jeres nye hjem!

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke