Jette Dalgaard

Ejendomsmægler & valuar, MDE
jd@lokal-maegler.dk
29 41 36 43

Jette har boet i lokalområdet i 12 år og har været mægler i Hornslet siden 2007 år. Jette kender derfor området rigtig godt og ved, hvad der skal til for, at sælge din bolig.

Elizabeth Marx Hoe

Trainee, markedsføringsøkonom & bachelor i int. handel & markedsføring.
emh@lokal-maegler.dk
86996577

Elizabeth er under uddannelse som ejendomsmægler og har god erfaring med salg, idet hun i 3 år har boet i USA, hvor hun har arbejdet med salg. Elizabeth er vokset op på Djursland og har et godt kendskab til lokalområdet.
Elizabeth står for LOKALmæglernes markedsføring og du vil primært møde Elizabeth på vores kontor, på fremvisninger og åbent hus.

Poul Erik Dalgaard

Cand.jur
pe.dalgaard@lokal-maegler.dk
86 99 65 77

Poul Erik er jurist og har i mange år arbejdet med rådgivning om køb og salg af fast ejendom. Poul Erik står primært for køberrådgivning og skødeskrivning.

Allan Bante

Ejendomsmægler og Valuar, MDE

Allan har mere end 40 års erfaring som ejendomsmægler i Østjylland og har beskæftiget sig med salg af alle typer ejendomme. I forbindelse retssager om fast ejendom, har Allan fungeret som Syn- og Skønsmand. Allan har desuden igennem mange år undervist ejendomsmæglere på Aarhus Akademi.
Hos LOKALmæglerne står Allan for alle valuarvurderinger for Andelsboligforeninger og fungere som konsulent på projekter.

Mød os

Hos LOKALmæglerne møder du engagerede og kompetente medarbejde. Om du bor i Hornslet, Løgten/Skødstrup, Mørke, Rønde eller i oplandet, har vi et stort kendskab til dit nærområde.

Vi sætter en ære i, at levere høj kvalitet både på det faglige og personlige plan. Et godt kendskab til din bolig, en realistisk pris, intelligent markedsføring og ærlige tilbagemeldinger er de vigtigste forudsætninger for et godt og hurtigt salg.

Vi prioriterer højt, at give vore kunder en personlig betjening tilrettet kundens behov! Derfor sætter vi os grundigt ind i din situation, så vi kender dit behov! Sammen finder vi din rigtige løsning.

Lokalmæglerne, Hornslet

Byvej 22, 8543 Hornslet
Telefon: 86 99 65 77

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke