Jette Dalgaard

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE og Køberrådgiver m. tryghedsmærke
jd@lokal-maegler.dk
29 41 36 43

  • Ejendomsmægler i 24 år og Medlem af Dansk ejendomsmæglerforening og Danske Selvstændige ejendomsmæglere
  • Valuar - laver vurderinger for andelsboligforeninger
  • Syns- og skønsmand for Dansk Ejendomsmæglerforening i retssager
  • Godkendt køberrådgiver med Dansk ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke
  • Vurderingssagkyndig for Skatteankestyrrelsen.

Jette har boet i lokalområdet i 12 år og har været mægler i Hornslet siden 2007 år. Jette kender derfor området rigtig godt og ved, hvad der skal til for, at sælge din bolig. Igennem sin karriere har Jette været daglig leder i flere forretninger i Østjylland og opbygget et stort netværk i branchen. Dertil er Jette også køberrådgiver med alt fra at være med ude på ejendommen og stå for forhandling og til at håndtere hele sagsgangen i handlen for købere. 

Jette står også for at arbejde med projektsalg i området og dertil laver Jette også valuarvurderinger for andelsboligforeninger.  
I 2022 vil Jette også være tilkoblet som vurderingssagkyndig for Skatteankestyrrelsen.

Elizabeth Marx Hoe

Ejendomsmægler, MDE,
Markedsføringsøkonom & bachelor i international handel & markedsføring.
emh@lokal-maegler.dk
25 72 72 51

Elizabeth er uddannet ejendomsmægler og har god erfaring med salg, idet hun i 3 år har boet i USA, hvor hun har arbejdet med salg. Elizabeth er vokset op på Djursland og har et godt kendskab til lokalområdet.
Elizabeth står for LOKALmæglernes markedsføring og du vil primært møde Elizabeth på vores kontor, på vurderinger, fremvisninger og åbent hus.

Poul Erik Dalgaard

Cand.jur
pe.dalgaard@lokal-maegler.dk
86 99 65 77

Poul Erik er jurist og har i mange år arbejdet med rådgivning om køb og salg af fast ejendom. Poul Erik står primært for køberrådgivning og skødeskrivning.

Allan Bante

Ejendomsmægler og Valuar, MDE

Allan har mere end 40 års erfaring som ejendomsmægler i Østjylland og har beskæftiget sig med salg af alle typer ejendomme. I forbindelse med retssager om fast ejendom, har Allan fungeret som Syn- og Skønsmand. Allan har desuden igennem mange år undervist ejendomsmæglere på Aarhus Erhvervsakademi.
Hos LOKALmæglerne står Allan for alle valuarvurderinger for Andelsboligforeninger og fungerer som konsulent på projekter.


Line Lægdsmand Skov

Sagskoordinator
lls@lokal-maegler.dk
86 99 65 77

Line har mange års erfaring som kundemedarbejder i banken og er sidenhen skiftet til ejendomsmæglerbranchen. Line står for at håndtere sagsbehandling på kontoret og er at finde på kontoret. Line bor i Skødstrup med sin familie og er vokset op i området. 

Maja Schmidt

Piccoline

Maja bor i Hornslet og er lige startet på gymnasiet i Egå. Maja interesserer sig for byggeri og arkitektur og vil gerne en dag være arkitekt. 

 

Mød os

Jette har tidligere arbejdet flere år som daglig leder hos Danbolig i Hornslet. Efterfølgende overtog hun butikken og omdannede den til en selvstændig og uafhængig mæglerforretning: LOKALmæglerne. Siden 1. november 2014 har hun drevet forretningen fra adressen på Byvej i Hornslet.

Hos LOKALmæglerne møder du engagerede og kompetente medarbejde. Om du bor i Hornslet, Løgten/Skødstrup, Mørke, Rønde eller i oplandet, har vi et stort kendskab til dit nærområde.

Vi sætter en ære i, at levere høj kvalitet både på det faglige og personlige plan. Et godt kendskab til din bolig, en realistisk pris, intelligent markedsføring og ærlige tilbagemeldinger er de vigtigste forudsætninger for et godt og hurtigt salg.

Vi prioriterer højt, at give vore kunder en personlig betjening tilrettet kundens behov! Derfor sætter vi os grundigt ind i din situation, så vi kender dit behov! Sammen finder vi din rigtige løsning.

 

Lokalmæglerne, Hornslet

Byvej 22, 8543 Hornslet
Telefon: 86 99 65 77

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke