Rosenholmvej 42D, 8543 Hornslet

Fantastisk stemningsfuld villa centralt og ugenert i Hornslet

På en lille stikvej til Rosenholmvej ligger denne stemningsfulde og spændende villa med fantastiske uderum. Placeringen er tilbagetrukket fra trafikken og samtidig nær Hornslets foreningsliv, daginstitutioner, kommende skole og byens butikker. Det smukke areal ved mosen er nær ved og indbyder til ture i det grønne. Du får altså det hele på Rosenholmvej 42D.

Boligen er løbende istandsat og i 1978 er der bl.a. lavet flot integreret tilbygning og omfattende renovering. I dag fremstår boligen fuldstændig indflytningsklar og med de fineste detaljer og en gennemført stil. Villaen her er for dig, der søger noget ekstra for familien og som ønsker et hjem perfekt til hverdag og til sammenhold med familien og måske et par havefester i løbet af året.

Træder du ind i boligen sænker skuldrene sig og den spændende indretning giver med det samme følelsen af rum og plads og mulighederne for man kan slappe af både ude og inde. 
Når du træder ind i entréen, er til venstre en åbning til et fint bryggers med vaskefaciliteter. Til din højre side er indbyggede skabe med god plads til overtøj og sko. 
Fra entréen er der indgang til det fineste stilfulde køkkenalrum med det smukkeste New Yorker-gulv, køkken i landstil med karakteristisk massiv træbordplade. Her er rigtig god opbevaringsplads og bl.a. er det muligt at lave mad med mange mennesker samlet. Der er rigtig god plads til at samle familien. I forbindelse med køkken-alrummet finder du desuden et viktualierum, som let kan laves til badeværelse såfremt dette ønskes. Fra køkkenet er der udgang til den unikke og gennemførte udestue, hvor der er store vinduer og massive bjælker mellem vinduerne. Her skaber de flotte planker og raftehegnet et fantastisk hyggeligt uderum med god plads til familien og venner på besøg og til at have en hyggelig aften. Fra udestuen er der udgang til have og terrassen. 

Fra alrummet er der åben forbindelse med niveauforskel til stuen, som også har en brændeovn. Her finder du fantastisk lysindfald og åben til kip, og det gør du får lyst til at lægge benene op i sofaen og nyde omgivelserne. 

Fra stuen er der indgang gangen med trappeopgang, et stort brusebadeværelse hvor der er rig plads til familien og opbevaring. Ved siden af finder du et stort værelse, som passende kan være soveværelse. 1. salen er indrettet med 2 gode værelser og et fint gæstetoilet. Denne afdeling vil passende være børneafdeling. Når børnene gerne vil have god plads til besøg af vennerne kan de nyde afdelingen ved siden af boligen i boligens istandsatte garage, som i dag fremstår i boligkvalitet. Her er der god plads til dem der ønsker at være for sig selv, og her finder du også et brusebadeværelse. 
Haven er overkommelig og lige til at nyde fra dag 1. Her er flere gode terrasser til at finde ro i løbet i dagen. 

Rosenholmvej 42D er indbegrebet af en villa med lidt ekstra og den der fantastiske stemning, der er svær at sætte ord på. 

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke