• Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal
  • Vis kort

Køb hus nord for Aarhus

Når du skal ud og finde et nyt hjem kan det være mange forskellige ting, der topper listen over det, der er vigtigst for dig. Vi kender både husene og området, så derfor kan vi hjælpe dig med at finde lige det, du søger. Vi præsenterer dig helst for de huse, som vores kunder har sat til salg hos os, men kan også hjælpe dig med at finde en anden villa. Ca. 20% af LOKALmæglernes salg er skuffesalg/stillesalg. Dvs. ejendomme der ikke er annonceret. Vi kan vise dig en af de ejendomme vi har i "skuffen" eller vi kan hjælpe dig med forhandling og køb af en villa hos en anden mægler. (Se køberrådgivning).

Når du vælger os som din lokale ejendomsmægler får du kyndig og professionel vejledning bygget på mange års erfaring og stort lokalkendskab.

Vi kender alle villaer til salg i Hornslet og omegn!

Det er helt naturligt at søge hjælp hos en mægler i det område, hvor du søger villa, men i store byer med et rigtig stort og populært opland, er der rigtig mange der byder sig til.

Er du på udkig efter en villa i Hjortshøj, Hornslet, Skødstrup, Auning, Mørke eller Rønde, så kan vi hjælpe dig! Men hvorfor skal du vælge os?

Her er tre rigtig gode grunde:

  • Vi er uafhængige ejendomsmæglere med en jurist på kontoret, -frie til at rådgive uvildigt
  • Vi er erfarne specialister i lokalområdet
  • Vi lytter til dine ønsker og behov

Uafhængige ejendomsmæglere

De fleste mæglerkæder er tæt forbundet med banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber. Derfor er de afhængige og kan ikke tilbyde uafhængig rådgivning. Det kan vi! Vi skal ikke tjene andre interesser end kundens. Derfor er du som kunde sikker på at få en komplet, ærlig og gennemsigtig vejledning, når du handler villa gennem LOKALmæglerne.

Lokale mæglere med lokal adresse i Hornslet

Vi har et stort lokalkendskab og har arbejdet i området siden 1995. Desuden har vores mægler selv boet her i mange år og har derfor også personlig erfaring med området. Ønsker du at købe bolig i lokalområdet, gør du klogt i at vælge LOKALmæglerne. Ved at vælge LOKALmæglerne får du en ejendomsmægler, der:

  • Kender prisudviklingen i området
  • Kender lokalplanerne
  • Har et grundigt kendskab til lokalområderne

Vi er din lokale mægler, når du vil købe hus!

Som mægler hjælper vi dig, hvis du leder efter nyt hus. Har du ønsker til, at din fremtidige villa skal ligge i et bestemt område, så har du stor fordel ved at vælge en mægler som os. Vi har kendskab til byens forskellige områder og kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig baseret på dine ønsker og drømme. Lad os være din sparringspartner, så du får et bedre resultat end du har drømt om.

Har du allerede fundet et hus til salg, som du ønsker at se på, så kan vi være behjælpelige og samtidig finde alternativer, så du har noget at sammenligne med. På den måde forsøger vi at hjælpe dig til at træffe et velinformeret valg. Et huskøb er ofte den største investering man nogensinde kommer til at gøre. Også derfor er det en særlig vigtig beslutning.

Husk at vi har boliger i skuffen! Er dit drømmehus ikke på vores hjemmeside? Så har vi det måske liggende i "skuffen" som et skuffesalg.

Du kan læse mere om skuffesalg her

Se altid de nyeste huse til salg med vores køberkartotek

Vil du holde dig opdateret på, hvilke huse, der bliver sat til salg? Så bliv skrevet op i vores køberkartotek. Du får besked, når der kommer en bolig til salg, som matcher dine kriterier.

Tilmeld dig til vores køberkartotek her

Tryghed og dialog – Den gode handel, når der købes hus

Hos LOKALmæglerne tror vi på den gode handel. Den gode handel opnår vi, når både køber og sælger er tilfredse med handlen. Det bliver de kun, hvis der bliver lyttet til, hvad der er vigtigt for dem hver især, når huset skal forhandles. Derfor arbejder vi benhårdt for at skabe tryghed gennem tæt dialog, og finde et fælles fodslag, hvor alle parter er glade. -Der er mange andre forhold end blot prisen, der skal være enighed om.

Vi anbefaler: Køber bør få sin egen mægler

Har du en fundet en bolig, du er interesseret i, er du altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller forespørgsler, og vi står klar til at give dig de svar, du efterlyser. - Som køber er det dog altid vigtigt at vide, at en ejendomsmægler der har en ejendom til salg, er forpligtiget ved lov til at varetage sælgerens interesser. Denne mægler kan derfor ikke være uvildig overfor en køber.

Vi anbefaler altid, at køber får sin egen professionelle ejendomsmægler, uanset om det er blandt vores boligliste eller hos en anden ejendomsmægler, drømmeboligen er fundet. Køber har så en fagmand på sin side til alt fra forhandling til gennemlæsning af juridiske dokumenter og aftaler. Se vore køberes store tilfredshed med vore handler på Boligsiden.dk

Hos LOKALmæglerne tilbyder vi også erfaren køberrådgivning, hvis du har fundet dit drømmehus hos en anden mægler. 

Vil du vide mere, så kontakt os i dag på telefon 86 99 65 77 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en ny bolig!

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke