Tilmeld dig køberkartoteket

Køberkartotek

Vil du være den første til at vide, når din drømmebolig kommer til salg? Så kan du skrive dig op i vores køberkartotek - det er naturligvis helt gratis.

I vores køberkartotek kan du vælge hvilke typer boliger, du gerne vil have en besked om. På den måde kan du blive en af de første til at se din drømmebolig uden at blive spammet med irrelevante boliger for din søgning. Du kan selvfølgelig vælge flere typer af boliger, hvis du eksempelvis gerne vil se både villaer og rækkehuse eller villaer og helårsgrunde.

Et lokalt køberkartotek

Som køber har du sikkert nogle præferencer i forhold til, hvor du gerne vil bo. Hvis du ligesom os er helt vild med området nord for Aarhus, omkring Hornslet, Mørke, Rønde, Skødstrup/Løgten, Ryomgård og Auning, så vil det være en fordel at tilmelde dig netop vores køberkartotek, da størstedelen af vores boliger ligger netop her.

Søger du efter en landejendom, så er vores markedsområde lidt større og strækker sig over hele Djursland, både Norddjurs, Syddjurs og Aarhus kommune.

Sådan foregår det

Du tilmelder dig vores køberkartotek ved at udfylde formularen øverst på siden. Følgende felter er obligatoriske for, at vi kan hjælpe dig med at finde din drømmebolig:

  • Navn
  • E-mail adresse
  • Pris (min) og pris (max)
  • Boligareal (min) og boligareal (max)
  • Boligtype eller boligtyper
  • Områder

Når du har gjort det, er du tilmeldt vores køberkartotek. Når en bolig, som matcher dine ønsker, kommer online på vores side, vil du få en mail direkte i din indbakke. Vil du vide mere om boligen og ud at se den, så er du velkommen til at kontakte os og booke en fremvisning.

Diskretsalg/skuffesalg/stille salg

Af forskellige årsager ønsker nogle sælgere, at deres bolig ikke annonceres til salg. Det er derfor en stor andel (ca. 25 %) af LOKALmæglernes salg, der sker som ”diskret salg”.

Disse ejendomme kommer ikke engang på nettet. Vi anbefaler derfor, at du desuden kontakter os og hører, om vi har noget i ”skuffen”.  - Her kan du eventuelt optages i vores VIP-kartotek.

Læs mere om skuffesalg her

 

Bestil gratis salgsvurdering

15 års lokalkendskab

Solgt eller gratis*

Professionel fotograf

*solgt eller gratis omfatter ikke tilstandrapport, el-tjek og energimærke