Køberrådgivning

Har du fundet din drømmebolig til salg hos en anden ejendomsmægler, men er du i tvivl om, hvad du gør nu?
Så kan vi hos LOKALmæglerne hjælpe dig videre med både juridisk, mæglerfaglig, byggeteknisk og finansiel rådgivning.

Inden vi går i gang, får du en udspecificeret rådgiveraftale, så du udgiftsmæssigt ved, hvor du står.

NB: Underskriv aldrig en købsaftale uden betingelsen om din rådgivers godkendelse af aftalen i sin helhed. Det giver os mulighed for at rette eller annullere aftalen, hvis noget i handlen viser sig at være anderledes end forventet.

Kend værdien og vigtigheden af god køberrådgivning.
Lad LOKALmæglerne være din Købermægler - vores team består af både jurist og ejendomsmægler.

Basisaftalen omfatter:

- Gennemgang af boligkøbsaftale og de sædvanlige bilag* sammen med dig samt komplet juridisk sagsbehandling.
- Godkendelseskorrespondance samt gennemgang og godkendelse af skøde og refusionsopgørelse.

Pris inkl. moms kun: kr. 8.500, -

Vi gennemgår sagen sammen med dig. Dette kan foregå som et fysisk møde på vores kontor i Hornslet eller vores mødelokale i Randers NØ, alternativt som et online møde.

Du sparer en boligadvokat. Vores jurist har 30 års erfaring med køb og salg af fast ejendom fra boligbranchen og realkreditbranchen, så vi står for hele den juridiske gennemgang og mere til. Vores mægleruddannede medarbejder, der tillige er valuar, gennemgår også hele sagen. Oveni får du derfor en mæglers vurdering af sagen. Denne sammensætning af rådgivere er helt unikt og usædvanlig.

NB.: Se også alle de fordelagtige ekstraydelser nedenfor, som vi tilbyder som tilvalg når der er behov herfor.

Kontakt os for at få et tilbud på køberrådgivning

Gør du en god handel?

Det er uden tvivl nervepirrende at stå overfor sit livs måske største investering med et stort ønske om at gøre en god og sikker handel. Det er endnu mere skræmmende, hvis man står overfor en sælger, som har en professionel ejendomsmægler på sin side. - Selvom mægleren er sød så HUSK, at mægleren ved lov er pligtig til at varetage sælgers interesser. Det er der mange der glemmer. Husk derfor at betinge hele handlen af din rådgivers godkendelse.

Bemærk: Hvis du viser mægler og dermed sælger, at du er blevet "dybt forelsket" i boligen, så kan det ofte vise sig svært, efterfølgende at blive enige med sælger om ændringer i købsaftalen af forhold ved købet, som du ikke var dig bevist om, da du skrev under. Vær derfor forsigtig i din kommunikation overfor sælgermægler, men oplys din købermægler fuldt ud, så det bedste resultat kan opnås.

Med vores køberrådgivning kan du få mest mulig tryghed i boligkøbet. LOKALmæglerne kan nemlig ekstraordinært tilbyde:

 • Besigtigelse af boligen og lokalområdet
 • Mæglervurdering af ejendommen
 • Gennemgang og rapport ved vores byggesagkyndige
 • Prisforhandling med sælgers mægler efter engelsk model kendt fra serien Location, location, location
 • Forhandling af vilkår med sælgers mægler
 • Vurdering af muligheder for evt. ombygning/tilbygning og forhåndslånetilsagn
 • Uafhængig rådgivning vedr. financiering og pengeinstitutter
 • Berigtigelse – Udarbejde og tinglyse skøde samt refusionsopgørelse

Ønsker du at købe en ejendom på tvangsauktion, så se afsnittet: Køb på tvangsauktion

Vores opgave er, at du køber din nye bolig på et oplyst grundlag. Det er altså dig, der træffer beslutningen. Vores opgave er at sørge for, at du ved, hvad du siger ja til.

Gennemgang af de sædvanlige dokumenter

At finde den rette bolig kan være en lang proces, men arbejdet stopper ikke, når du har fundet drømmeboligen. På en bolig findes der flere forskellige juridiske dokumenter, der er vigtige at forstå, inden handlen gøres endelig.

* Det er de færreste almindelige boligkøbere, som i det hele taget kender til og forstår betydningen af alle de sædvanlige bilag, som normalt hører til et boligkøb:

 • Købsaftale
 • Tingbog
 • Servitutter
 • BBR
 • Tilstandsrapport
 • Elinstallationsrapport
 • Energimærke
 • Ejendomsdatarapport
 • Ejendomsskattebillet
 • Vedtægter for grundejerforening
 • Lokalplan

Ud over at vide, at de juridiske bilag og dokumenter eksisterer, så skal man jo også forstå, hvad de betyder. Hos LOKALmæglerne sørger vi for at indhente de relevante juridiske dokumenter som evt. mangler, læse alle dokumenter igennem og gennemgå dem sammen med dig, så du forstår, hvad du siger ja til i dit boligkøb.

Skal du købe en grund?

Ligeledes kan vi være din rådgiver, hvis du skal købe grund og bygge nyt. Her kan vi også rådgive dig i hele processen, både i forbindelse med erhvervelse af grund samt ved indgåelse af entreprisekontrakt med et byggefirma. Vi følger dig hele vejen indtil du har nøglen i hånden.
Kontakt os allerede i dag for at aftale nærmere hvordan vi kan hjælpe dig når du skal købe grund og bygge nyt.

Uafhængig rådgivning om finansiering

Hos LOKALmæglerne er vi uafhængige af fx. pengeinstitutter, realkreditistitutter og forsikringsselskaber. Det betyder, at vi har frihed til at give dig den uvildig rådgivning om valg af pengeinstitutter, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber. Vi vil anbefale dig den finansiering og forikring der er bedst for netop dig. Dette tilbud er unikt, da gruppen af uvildige og uafhængige mæglere er lille og eksklusiv. Vores jurist har erfaring med finansiering fra ansættelse i finansverdenen.

Derfor er det vigtigt at bruge en uafhængig mægler

Det er vigtigt for dig at vælge en uafhængig ejendomsmægler, fordi kædemæglere ofte har en stærk afhængighed af realkreditinstitutter, pengeinstitutter og forsikringsselskaber. Derfor vil du som kunde blive henvist til specifikke institutter eller selskaber, uanset om de yder dig det bedste tilbud. Selvom du tilbydes en særlig rabat, så kan du opleve, at ydelsen stadig er dyrere og dårligere end sammenlignelige produkter.

Hos LOKALmæglerne er vi en uafhængige. Derfor kan vi altid have dit bedste for øje i det frie og konkurrerende marked.

Besigtigelse af boligen og området

Som køberrådgiver tilbyder vi at besigtige boligen. Det kan vi gøre både ved at tage med ud og se boligen samt gennemgå alle relevante fakta omkring den. På den måde kan vi være med til at rådgive dig omkring prisen og gøre dig opmærksom på eventuelle risici eller fordele ved boligen, som du måske ikke selv havde set.

Lokale ejendomsmæglere

Hos LOKALmæglerne har vi et stort kendskab til området nord for Århus. Derfor kan vi særligt bidrage til kyndig rådgivning om området og boligmarkedet i blandt andet Hornslet, Skødstrup, Hjortshøj, Rønde og Mørke. Som køberrådgivere har vi også bistået købere med køb i andre regioner i Jylland og på Sjælland.

Forhandling med sælger eller sælgers mægler

Hvor meget skal du byde på din drømmebolig? Hvor lav kan prisen blive, inden det er et skambud? Bruger sælgers ejendomsmægler fiffige tricks i forhandlingen? Er der byrdefulde/risikable vilkår, som sælger bør afklare inden købet? Det kan være meget svært at gennemskue, hvordan du opnår den bedste handel. - Derfor tilbyder vi at stå for forhandlingen sammen med dig efter den engelske model bl.a. kendt fra serien Location, location, location.

Dermed optimerer vi købet til størst mulig tilfredshed for dig og gør vort bedste for at nå et godt resultat med sælgers mægler.

Vi holder tæt kontakt med dig gennem hele forløbet.

Ønsker du at benytte dig af vore ekstraordinære ydelser, får du en beregning på din samlede udgift.

Berigtigelse af handlen

Når der er nået en aftale, skal handlen berigtiges. Det indebærer blandt andet:

 • Tinglysning af skøde
 • Koordinering med dit og sælgers pengeinstitut
 • Overholdelse af frister
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
 • Frigivelse af købesum

Med LOKALmæglerne som køberrådgiver, kan vi udføre dette eller vi sikrer, at berigtiger gør det.

LOKALmæglerne – Din køberrådgiver

Du kan trygt købe bolig med LOKALmæglerne som køberrådgivere. Vi må kun yde køberrådgivning, hvis boligen, du vil købe, er til salg hos en anden end os. Derfor er vi helt på din side i boligkøbet.

Hos LOKALmæglerne gennemgår vi købsaftalen og dokumenterne, så du kan være helt sikker i dit køb og købsprocessen.

Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke

Hos LOKALmæglerne har vi Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Det betyder for dig:

 • Vi løbende efteruddanner os
 • Vi er medlem af brancheforeningen
 • Vi er underlagt Dansk Ejendomsmæglerforenings etiske regler
 • Vi har gennemgået det autoriserede kursus og har bestået Dansk Ejendomsmæglerforenings eksamen og er certificerede køberrådgivere
 • Vi er dækket af de forsikringer, som de respektive brancheforeninger kræver af os til sikring af dig

Er du interesseret i køberrådgivning hos LOKALmæglerne, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 65 77.